Tel: 08-55032301
Fax: 08-55032308
Mobil: 070-4073267

KOMMER SNART!

INFO

Företaget startade 1999,  ägs och drivs av  Anne-Marie Vlassis och Benita Rosenberg.
När vi startade företaget var vår affärsidé att sälja städtjänster men vårt mål var att så småningom ge våra uppdragsgivare en helhetslösning tex sköta städning samt utemiljö. Detta  mål har vi uppnått.

Personal
Antalet  anställda är lite olika beroende på arbetstoppar och säsong.
Personalen utbildas kontinuerligt under arbetets gång. Arbetsledare är PRYL-certifierad och kommer att SFU-certifieras (inom park/utemiljö) så snart som möjligt.

Vår personal har alltid ett trevligt bemötande och tillgodoser kundens behov. De är pålitliga, uppmärksamma och serviceinriktade.
Samtlig personal har goda kunskper i att både tala, skriva och förstå svenska språket.

Kvalitetspolicy
Kvalitén på trädgårdsarbeten samt städarbeten skall utföras med kunskap och nogrannhet så att våra uppdragsgivare vid en besiktning är nöjd med det arbete som vi utför.

Kvalitetssystem
För att uppnå kvalitetspolicyn informeras den berörda personalen noggrant om vad som skall utföras. Dessutom finns alltid en arbetsledare tillgänglig om något skulle vara oklart.
Kontroll av arbeten utförs av arbetsledare regelbundet samt kvalitetskontroll tillsammans med uppdragsgivaren efter överenskommelse.

Miljö
Företaget har sedan starten 1999 varit mycket miljöinriktat.  Vi sorterar allt trädgårdsavfall samt andra avfallsprodukter och lämnar detta på återvinningsstationer.

Vi har F-skattsedel, är försäkrade hos Länsförsäkringar i Stockholm, har avtal med fastighetsanställdas förbund, FORA samt är med i Företagarförbundet.

INFO   TJÄNSTER   KONTAKT   KARTA